Coneix a Lalala Troupe!

La companyia Lalala troupe presentem el nou espectacle:
la fada farigola i les trementinaires

En aquesta tercera entrega de les peripècies de la Lalala Troupe, la fada Farigola, la Pixi i la Lalala ens endinsaran en el món de les herbes remeieres tot passant per les estacions de l’any: l’hivern amb la trementina, l’oli d’avet i la pega negra; la primavera amb la farigola, el romaní i la camamilla; l’estiu amb la sàlvia i l’hipèric, i la tardor amb l’ortiga i la fulla de col.
De la mateixa manera didàctica, dinàmica i divertida que ens caracteritza, arribem al públic tot fent-lo partícip de l’espectacle amb la música en viu que ens acompanya en tot moment i amb diferents instruments, com l’acordió de muntanya, els flabiols, la tamborina, la gaita, el guitalele i molts instruments de percussió de cuina com morters, botelles, calders i sedassos amb cigrons… Fem cançons molt conegudes, que cantades per tots acompanyen el ball de ninos, fades i follets del bosc i que repassen les virtuts de les plantes anomenades.

Per a més informació cliqueu a l’enllaç: https://lalalatroupe.wordpress.com/

Deixa un comentari