Qui sóc

 

MERCÈ IGLÉSIES I TRAFACH. Sóc mare i la meva experiència vital ha estat a Sant Pere dels Vilars on he estat 10 anys visquent al Ritme de la  NATURA. Vaig estudiar a la UDG Educació Social i la meva trajectòria ha estat l’educació ambiental: aules de natura, cases colònies, escoles de natura, guia de natura. He fet curs d’herbolaristeria pel Gremi Herbolaris, he cursat aromateràpia, i cultiu de plantes medicinals al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya a Solsona, guia del Parc Natural del Cap de Creus i actualment coordinador d’educació mediambiental al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. He cursat Espagíria amb Eloy Sanz  fent pràctiques al laboratòri de les Gavarres,  on actualment es centra la meva feina tant a nivell de preparats plantes medicinals espagírics com en l’art de tintar llana, lli, cànem…. seguint mètodes antics de tintar amb plantes de l’entorn.

 

Col·laboren

RAQUEL BOSCH JIMENEZ. Sóc llicenciada en Geografia i la meva especialitat és la Cartografia, els S.I.G. (Sistemes d’Informació Geogràfica).
Tinc una àmplia experiència en la redacció d’Informes Ambientals de planejament, d’Auditories Ambientals, d’Estudis d’Impacte Ambiental, i diversos estudis ambientals, entre d’altres.
Després de treballar durant anys a l’empresa Sinergis Enginyeria, actualment continuo la meva formació i treballo i/o col·laboro en projectes.

GEMMA MOLINA LIÑÁN. Sóc llicenciada en Documentació i graduada  en Disseny i Comunicació Multimedia. He realitzat cursos d’Herbodietética i Flors de Bach al Gremi d’Herbolaris, aromateràpia a l’escola de Melanie Clark i recentment he acabat la formació en espagiria amb Eloy Sanz. Formada en Hatha Vinyasa Ioga amb Elena Morilla, a dia d’avui la meva ocupació principal són les classes de ioga.